Home Actueel Nieuws OpenSesame ICT genomineerd door Computable

OpenSesame ICT genomineerd door Computable!

Ict-vakblad Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2023 in de categorie "Beste ICT-projecten in het MKB". OpenSesame ICT is één van de genomineerden met haar project "Solide Beheerinformatiesysteem" bij, en met, Schouten Techniek. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een spectaculaire show op 30 oktober 2023.
 
De nominatie is ontvangen voor de implementatie van OpenIMS Document Management server en dit project is samen met Schouten Techniek gerealiseerd. Het is belangrijk om de juiste mensen uit de organisatie bij een dergelijk complex project te betrekken om te komen tot een naar tevredenheid werkend en goed geaccepteerd eindresultaat, waarbij ook veel aandacht is geweest voor de uitrol van het platform binnen de organisatie.

De onderbouwing van de nominatie vindt u op de site van Computable, getiteld "solide beheerinformatiesysteem (Schouten Techniek en OpenSesame ICT)". U kunt inmiddels ook op ons stemmen via de volgende link: https://awards.computable.nl/stem/

U kunt ook de volledige business case bekijken op onze website.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

osict.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.